Listopad 2006

GIMLI

26. listopadu 2006 v 13:11 | Metalistka |  Deník společenstva:-)
GIMLI
-----------------------

Den první: Grrrr! Vrrrr!

Den druhý: Poflakuju se po Roklince s nafoukanýma Elfama. Neprospívá
to mému
trávení. Požádal jsem Elronda, aby mě přestěhoval do druhého patra,
jelikož
jsem se nemohl dostat do koupelny, aniž bych se musel dívat na koupající
se
hobity v záři aromatických svíček. Je to absurdní. Včera mě
postříkali
jahodovou pěnou do koupele. Na druhé straně, můj vous je teď jemný a
necuchá
se.

Den třetí: Elrond mě odmítl přestěhovat. Dnes ráno jsem opět narazil
na
hobity. Co asi dělali s tou mrkví?? Horda blbců od přirody. Žádný div,
že si
ani nenechají narůst pořádné vousy.

Den sedmý: Mám podezření, že Aragorn, syn Arathornův, je perverzní
hobitofil. Úplně ignoruje nažhavenou Elfí snoubenku a místo toho se
tahá s
těmi chluponohými skřítky v kožených šortkách. Naštěstí já, Gimli,
syn
Glóinův, jsem tu od toho, abych vyplnil její samotu.
Později:
Elfky jsou akorát tak vysoké, aby mi zahřívaly moje uši. Ať žiju!

Den devátý: Souhlasil jsem, že se zúčastním Výpravy. Arwen je čím dál
víc
majetnická. Gimli, syn Glóinův, se nenechá nikým ochočit. To raději
strávím
čas s hobitíma citlivkama, než abych se tu poflakoval po Roklince s
Elfima
fintilama a mluvil s nima o "našem vztahu".

Den třináctý: Docela kosa na Caradhrasu. Velký boj o to, kdo ponese
hobity
nahoru. Nezúčastnil jsem se, protože jsem ukazoval Legolasovi, jak si
zaplétat vlasy. Boj skončil tak, že si Aragorn nacpal Toho, co nese
prsten
do kalhot. Tak je to správně, Isildurův potomku. Klidně si udus Toho,
co
nese prsten. Já nevím, ty lidi..

Den čtrnáctý: Doly Morie. Zdá se, že jsem se přepočítal, jelikož
bratránek
Balin je pod drnem už nejméně šedesát let. No mohlo mě to napadnout,
když už
mi nějakou dobu nedošla vánoční pohlednice z Morie. Ačkoliv nemůžu
myslet na
všechno.

Den patnáctý: Gandalf spadl do Stínu. Hobiti toho zamozřejmě využili
jako
omluvu pro to, aby se mohli pomazlit na skalách. Utrpěl jsem chlapácké
objetí od Boromira. I když mě neustále tlačil svým Gordorským Rohem
do
žeber. Alespoň doufám, že to byl Roh. Ani se neodvažuji pomýšlet na
to, že
ne.

Den šestnáctý: Legolas mi řekl, že Aragorn jede po Frodovi. Sam ho
zabije,
jestli se o něco pokusí. Navrhl jsem Legolasovi, že bychom si možná
měli
zvolit vůdce, který není takové prase. Legolas mě navrhl, jestli se s
ním
nechci vykoupat. Začínám mít podezření, že všechna ta slavná Elfí
poezie o
přátelských poutech mezi válečníky je jen zástěrkou nelegálních
sexuálních
hrátek.

Den dvacátý: V Lorienu. Galadriel je docela kočka. Zatímco se hobiti
někdě
vojíždí a Boromir honí Aragorna, měl jsem čas jí předvést pár
trpasličích
triků. Nic velkýho, jenom něco ze "Schovej helmu" a
"Vrtej se v dolu".
Všeobecná spokojenost, až na Celeborna. Ale když nad tím tak přemýšlím,
nebyl to náhodou Celeborn??U Elfů jeden nikdy neví.

Dne dvacátýdruhý: Opustili jsme Lothlorien, pádlujeme v loďkách už
věčnost.
Začínám se cítit velmi osamělý. Ti hobiti nevypadají zas tak špatně.
Ve
skutečnosti jsou docela roztomilí.I přes ty jejich blbý účesy. Nemůžu
se
přiblížit k Frodovi, aniž by mě Sam nepokousal. Pipin to táhne s
Boromirem,
takže snad Smíšek by mohl souhlasit s pěknou procházkou za svitu Luny.

žijí přátelská pouta mezi válečníky!!!

BOROMIR

26. listopadu 2006 v 13:10 | Metalistka |  Deník společenstva:-)
BOROMIR
--------------------------------

Den první: Zúčastnil jsem se Elrondovy rady. Aragorn se naparoval jako
obvykle. Myslí si, že je tak úžasný jen proto, že spí s támhletou
elfí
kočičkou. Jenom proto, že má širokou hruď, pevné a vypracované svaly,
tváře
ošlehané větrem a zarostlé mužným strniskem, tak to neznamená..cože?
Trošku
jsem se zapomněl. Zdá se, že jsem odsouhlasil zúčastnit se jakési
Výpravy
zatímco jsem se nechal unést Aragornovým drsným zjevem. Sakra.

Den třetí: Blbej prsten. Blbá výprava. Blbý Společenstvo.

Den čtvrtý: Frodo dneska upustil Prsten. Zvedl jsem ho, ale Aragorn mě
přinutil vrátit ho zpátky. Arogantní zmetek. Zajímalo by mě, jak by
se
tvářil, kdybych mu svůj Gondorský Roh vrazil přímo do..blbej Prsten!!

Den pátý: Je nad slunce jasné, že Aragorn má zájem o Froda. Hahaha,
Sam ho
zabije, jestli se o něco pokusí.

Den šestý: Aragorn pořád jede po Frodovi. "Boromire vrať zpátky
Frodíkovi
ten Prsten!" "Boromire, JÁ ponesu Froda na Caradhras!"
"Boromire, přestaň
se snažit useknout Frodovi ve spánku hlavu, aby ses dostal k Prstenu!"
Do
očí bijící protekce. Už mě to fakt štve.

Den desátý: Proč nejede Aragorn po mně?

Den jedenáctý: Nesl jsem Froda z Morie. Docela se mi to líbilo. Doufám,
že
se ze mě nestává perverzní hobitofil, jako strýček Windermir. Ne
potom, co
se mu stalo. Smíšek a Pipin jsou taky mazílci..mimo jiné, Gandalf
zemřel.

Den třicátý: V Lorienu. Galadriel je docela kus. Jsem si docela jistej,
že
ji přitahoval můj zanedbaný mužný zevnějšek. Legolas se vykoupal v
její
fontánce. Průůůser !! Hahaha. Přerostlý elfí pako. Vsadím se, že si
barví
vlasy. A taky má na nose beďara. Aragorn mi navrhl, že bychom se taky
mohli
vykoupat. Potom jsem pochopil, že nemyslí společně. Blbej Aragorn!

Den třicátý třetí: Frodo vyšiluje kvůli prstenu. Nenechá mě se na něj
ani
podívat. Přiznávám, že jsem se kvůli tomu s ním porval. Váleli jsme se
po
zemi, dokud najednou nezmizel. Odolal jsem touze se s ním trochu pomazlit
(usnadnil mi to, když mě nakopl do obličeje). Aragorn by žárlil. Ha!

Den třicátý pátý: Zabili mě skřeti.

Blbí skřeti.

Nazgul na koni

17. listopadu 2006 v 16:10 | Metalistka |  Nazgulové

Kocouři=)

17. listopadu 2006 v 15:57 | Metalistka |  Zábava
Snad se každý poznáte jak vypadáte,když máte na uších sluchátka s vaší oblíbenou hudbou=)))

Kocour,který poslouchá HOUSE
Kocour,který poslouchá HIP HOP
Kocouři,kteří poslouchají starý dobrý METAL!
Kocour,který poslouchá STEVIEHO WONDRA
Kocour,který poslouchá ALTERNATIVNÍ ROCK
Kocou,který poslouchá TECHNO(pod extází)

Eddie nebo SpongeBob?

6. listopadu 2006 v 16:25 | Metalistka |  Iron Maiden

Dno pytle

5. listopadu 2006 v 17:36 | Metalistka |  PP

Hobiti měří jen něco přes metr a jejich domky jsou pěkně bytelné a zakulacené. Klasickými rysy hobití architektury jsou okrouhlé dveře a okna ,oblé stěny a trámy. Jejich majitelé si zakládají na pohodlném zařízení a místní práci.Specializují se zejména na dobře soustružené a hlazené dřevo a na zručnou truhlařinu.Hobití nory jsou ztělesněné pohodlí a pohostinnost,mají dobře zásobené spižírny,útulné krby a vlídné hostitele.Dům Bilba Pytlíka - Dno Pytle - je toho typickým příkladem.

POSLEDNÍ SPOJENECTVÍ LIDÍ A ELFŮ

5. listopadu 2006 v 17:34 | Metalistka |  PP

Ve Druhém věku Středozemě Sauron krutě zotročoval svobodné národy Středozemě a jeho stín se prostíral široko daleko.Na svět padlo zoufalství a strach,až nakonec vzniklo poslední spojenectví elfů a lidí,které vedli elfský král Gil-galad a gondorský velekrás Elendil,aby se zoufale pokusilo zlomit Sauronovu moc.
Na úbočích hory osudu jejich veliká armáda zatlačila vojsko Temného pána zpět;zde však Gil-Galad,nesmrtelný elfí pán ,jež se nezrodil pro smrt,zahynul žárem Sauronovy ruky.Také Elendil padl a jeho pověstný meč Narsil,který v prvním věku ukovali trpaslíci,se pod ním zlomil.Elendilův meč a jeho ostrou hranou uťal Temnému pánu prst,na němž spočíval Jeden prsten,a tak konečně zlomil jeho vůli a moc.

,,Tak malá věc…"
Tehdy měl být Jeden prsten zničen,Isildur však podlehl jeho svůdné moci a odmítl se jej zbavit.Domníval se,že ho použije pro dobro svého lidu.Stále jej nosil při sobě,dokud na Kosatcových polích nezahynul v bitvě se skřety.Tam prsten padl do Velké řeky Anduiny a byl nadlouho ztracen.
Tak skončily temné roky Druhého věku Středozemě a započal Třetí věk.Od té doby Sauron po tisíciletí soustřeďoval své úsilí na to,aby si znovu vybudoval armádu a vypátral Vládnoucí prsten.Prsten však neodpočíval na jednom místě a různými cestičkami podnikl dlouhou prazvláštní pouť.
,,Kdo ovládá Vládnoucí prsten…
ovládá vše."


Nová deska Finntroll

5. listopadu 2006 v 17:31 | Metalistka |  Finntroll
FINNTROLL nahrávají v helsinském studiu Sonic Pump další dlouhohrající desku.Zatím nepojmenované album bude prvním,na kterém uslyšíme nového zpěváka Vretha,který letos nastoupil do řad kapely na místo Tapia Wilsky. Premiéra nahrávky je plánována na začátek příštího roku.

SÓLO JEN NA ZKOUŠKU?

5. listopadu 2006 v 17:30 | Metalistka
SÓLO JEN NA ZKOUŠKU?
Jonathan Davis se v nejbližších měsících chystá vyrazit na samostatné turné.Zatím prý nemá v plánu nahrávat samostatné album.Místo toho už začíná spolu s ostatními členy KORN pomalu dávat dohromady materiál pro nástupce loňské desky ,,See You On The Other Side".

Tarja zase zpátky?

5. listopadu 2006 v 17:26 | Metalistka |  Nightwish
♫Tarja zase zpátky?♫
Od 15. září NIGHTWISH nahrávají nové album.Natáčení potrvá až do jara příštího roku.Zatím ovšem probíhá bez zpěvačky, protože skupině se stále nedaří najít vhodnou náhradu za Tarju Turunen,která byla svými kolegy vyhozena přesně před rokem.Muzikanti přesto ujišťují fanoušky , že nejpozději na začátku příštího roku se dozvědí jméno nové vokalistky kapely. Evidentně není zcela vyloučen ani návrat Tarji.
***
Samotná Tarja pokračuje v práci na svém vánočním albu ,,Henkays Ikuisuundesta". Deska,na které nalezneme mimo jiné také předělávky kompozic Johna Lenníma či skupiny ABBA,vyjde 8.listopadu jen na území Finska a Argentiny a jinak se bude distribuovat jen prostřednictvím oficiálních internetových stránek zpěvačky.Pilotní singl ,,You Would Have Loved This" se objevil už 11.října.

IRON MAIDEN > Jdou za svým managerem

4. listopadu 2006 v 19:21 | Metalistka |  Iron Maiden
IRON MAIDEN > Jdou za svým managerem
IRON MAIDEN neobnovili svou smlouvu s managementem společnosti SANCTUARY GROUP. Důvodem je skutečnost, že jeden ze zakladatelů SANCTUARY Rod Smallwood, člověk, který kapelu objevil, odchází od této společnosti a zakládá novou firmu Phantom Music Management. Smallwood bude zatím ještě dalších šest měsíců spolupracovat se SANCTUARY jako jejích poradce. Ani MAIDEN neukončují definitivně svou spolupráci se společností. Mají podepsanou smlouvu, která zajišťuje firmě práva organizovat koncertní trasy kapely a distribuovat jejich desky. Jejich dceřina společnost BRAVADO vlastní také práva na nové album "A Matter Of Life And Death" ve Spojených státech.

Zdroj:TADY

Hroší rodinka

4. listopadu 2006 v 19:15 | Metalistka

Poslední slovo očetřovatele-SEDNI

4. listopadu 2006 v 19:14 | Metalistka |  Zábava

Orlando

4. listopadu 2006 v 18:43 | Metalistka |  Orlando Bloom-Legolas
http://www.osobnosti.cz/img/userpics_big/8/83942.jpg

Diskografie

4. listopadu 2006 v 18:42 | Metalistka |  Ministry
Diskografie:
2006Rio Grande Blood
2005Rantology
2004Houses of the Molé
2004Early Trax
2004Side Trax
2003Animositisomina
2001Greatest Fits
1999Dark Side of the Spoon
1996Filth Pig
1992Psalm 69
1989The Mind Is a Terrible Thing to Taste
1988The Land of Rape and Honey
1986Twitch
1985Twelve Inch Singles
1983With Sympathy

Punk nebo Metal?

2. listopadu 2006 v 18:00 | Nocturnal Daemon |  Ankety
Který z těchto stylů máte radši?

Nějaký metalový věci

2. listopadu 2006 v 17:15 Only METAL
http://cryt.3nec.cz/img/metal/metal2.jpg


Všechny tyhle věci seženete na www.666.cz nebo www.nosferatu.cz
http://cryt.3nec.cz/img/metal/metal3.jpg

Finntroll-galerie

2. listopadu 2006 v 15:30 | Metalistka |  Finntroll