At the Gates

At the Gates - Co se děje?

13. prosince 2007 v 15:18 | Spark
Po nedávném ohlášení návratu legendárních Carcass se na scénu vracejí švédští melodičtí deathmetalisté At the Gates. Jak vyšlo najevo, o návratu uvažovali delší dobu. ,,Na návrat jsme pomýšleli již řadu let. Nyní přišel ten správný čas, kdy do sebe všechno zapadá. Rozpad kapely před deseti lety byl dost násilný a panovala špatná atmosféra. Proto nám to trvalo tolik let. Dnes jsou naše vztahy mnohem lepší. Nastal tedy čas, abychom se dali dohromady a zahráli několik koncertů. Zkuste nás odchytit na živém koncertu v roce 2008, bude to vaše poslední šance," řekl Anders Bjorler, nynější člen The Haunted, At the Gates se vracejí v klasické sestavě, kterou tvoří Tomas Lindberg (vokály), Jonas Bjorler (kytara, The Haunted), Andreas Bjorler (kytara, The Haunter), Adrian Erlandsson (bicí, Brujeria) a Martin Larsson (kytara). Obnovení činnosti kapely je spjato pouze s živým vystupováním. ,,Určitě nebudeme skládat novou muziku. Pokračování toho, co jsme nahráli na posledním albu ,Slaughter of the Soul', které vyšlo před dvanácti lety, by nemělo žádný smysl," spekuluje Anders.

Členové At the Gates

12. července 2007 v 14:47
Tomas Lindberg (zpěv)
http://www.metalopolis.net/files/pictures/articlespics/disfear_l070503.jpg
Anders Björler (kytara)
http://www.kyowashokai.co.jp/caparison%20artist/arandersbjorler.jpg
Jonas Björler (baskytara)
http://www.nordische-musik.de/artikel/fotos/haunted02.jpg
Adrian Erlandsson (bicí)
http://content.answers.com/main/content/wp/en/thumb/9/93/200px-AdrianErlandsson.jpg

At the Gates - Slaughter Of The Soul (lyrics)

12. července 2007 v 14:44
Never again
On your forcefed illusions to choke
You feed off my pain
Feed off my life

There won't be another dawn
We will reap as we have sown

Always the same
My tired eyes have seen enough
Of all of your lies
My hate is blind

There won't be another dawn
We will read as we have sewn

Slaughter of the soul
Suicidal final art
Children - born of sin
Tear your soul apart

Always the same
My tired eyes have seen enough
Of all of your lies
My hate is blind

There won't be another dawn
We will read as we have sewn

Slaughter of the soul
Suicidal final art
Children - born of sin
Tear your soul apart

"Men must attempt to develop
in themselves and their children
liberation from the sense of self
...men must be free from
boundries, patterns and
consistences in order to be free
to think, feel and create in new ways"

Diskografie At the Gates

12. července 2007 v 14:42
  • 2001Suicidal Final Art
  • http://img486.imageshack.us/img486/3773/suicidalzf6.jpg
  • 1995 Slaughter Of The Soul
  • http://www.revolver.se/patricullaeus/ATG_slaughter.jpg
  • 1994 Terminal Spirit Disease
  • http://www.rockdetector.com/assets/img/covers/13269.jpg
  • 1993 With Fear I Kiss The Burning Darkness
  • http://www.anus.com/metal/at_the_gates/at_the_gates3.jpg
  • 1992 The Red In The Sky Is Ours
  • http://img124.imageshack.us/img124/4869/b000056q1u01aa240sclzzzem4.jpg
  • 1991 Gardens Of Grief
  • http://www.gutsofdarkness.com/_images/pochettes/323_1258.jpg

At The Gates : WITH FEAR I KISS

9. června 2007 v 12:28
 
 

Reklama