Behemoth

Behemoth...

7. února 2008 v 17:54 | Metalopolis.net

Behemoth mají v Polsku problémy. Způsobil je Adam "Nergal" Darski, když v průběhu koncertu v Gdyni roztrhal bibli a nelichotivě se vyjadřoval o katolické církvi (viz video níže). Nyní se incidentem bude zabývat Komise pro boj se sektami.

Behemoth - Prometherion

13. listopadu 2007 v 14:45 | Nocturnal Daemon & Youtube & Behemoth
Nové video této polské kapely....


BEHEMOTH - Promofotky

24. srpna 2007 v 20:20

BEHEMOTH - Nergal

24. srpna 2007 v 19:37
Přezdívka :Nergal
Reálné jméno: Adam Michal Darski
Datum narození: 10.06.1977
Místo narození: Gdynia, Polsko
Bydliště: Gdansk, Polsko
Pozice: Rytmická a akustická kytara, zpěv. V BEHEMOTH je od jeho založení....

BEHEMOTH - Orion

24. srpna 2007 v 19:33
Přezdívka: Orion
Reálné jméno: Tomasz Wroblewski
Datum narození: 02.06.1980
Místo narození: Warsaw
Bydliště: Legionowo
Pozice : Baskytara, v BEHEMOTH je od roku 2003
Další skupiny:
Vesania, Neolithic

BEHEMOTH - Inferno

24. srpna 2007 v 19:29
Přezdívka: Inferno
Reálné jméno: Zbigniew Robert Prominski
Datum narození: 30.12.1978
Místo narození: Tczew
Bydliště: Tczew
Pozice ve skupině: Bicí. V Behemoth je od roku 1997
Další kapely: Azarath, Witchmaster

Behemoth - Diskografie

24. srpna 2007 v 19:22
ALBUMS
THE APOSTASY
2007
DEMONICA
2006
DEMIGOD
2004
ZOS KIA CVLTVS
2002
THELEMA.6
2000
SATANICA
1999
PANDEMONIC INCANTATIONS
1997
GROM
1996
SVENTEVITH (Storming Near The Baltic)
1996
EP
Slaves Shall Serve
2005
Conjuration
2003
Antichristian Phenomenon
2000
Bewitching The Promerania
1997
And The Forests Dream Eternally
1993

DVD
Crush Fukk Create
2004

VHS VIDEO
Live Eschaton
2000


DEMO
From the Pagan Vastlands
1994
The Return of the Northern Moon
1993
Endless Damnation
1992

Behemoth - Vydávájí novou desku

25. června 2007 v 16:49 | Spark:)
Polští BEHEMOTH zveřejnili obálku a seznam skladeb svého nového alba "The Apostaty", které 17. července uvede na trh firma Century Media Rec.:
01. Rome 64 C.E
02. Slaying The Prophets Ov Isa
03. Prometherion
04. At The Left Hand Ov God
05. Kriegsphilosophie
06. Be Without Fear
07. Arcane Hereticae
08. Libertheme
09. Inner Sanctum
10. Pazuzu
11. Christgrinding Avenue

Behemoth-kreslení

8. června 2007 v 20:00

Behemoth a spolupráce s Daneem

5. června 2007 v 18:33 | Spark
Kytarista a zpěvák BEHEMOTH Nergal oznámil
v rozhovoru pro časopis BW&BK,že pro natočení své
novinky ,,The Apostaty" kapela pozvala frontmana
NEVERMORE Warrela Danea, aby nazpíval
vokální party ke skladbě ,,inner Sanctum"
Zdroj: Spark 6/07
http://www.behemoth.pl/downloads/promotional/img/Bhmth4.jpg

Behemoth - As Above So Below

20. května 2007 v 12:35

Behemoth - Slaves Shall Serve

20. května 2007 v 12:34
 
 

Reklama