Borknagar

Borknagar - Future Reminiscence

19. října 2007 v 17:49

Borknagar - Diskografie

19. října 2007 v 17:20
Borknagar (1996)
The Olden Domain (1997)
The Archaic Course (1998)
Quintessence (2000)
Empiricism (2001)
Epic (2004)
Origin (2006)

Borknagar

19. října 2007 v 17:14
Styl : Black Metal / Progressive Viking / Folk Metal
Téma textů : Příroda, Věda, Vesmír, Mytologie
Původ : Norsko
Založení : 1995
Vydavatelství : Century Media
Stav : Aktivní
Obrázek “http://www.metal-observer.com/d1.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.
ČLENOVÉ
Řystein G. Brun : Kytara
Vintersorg (Andreas Hedlund) : Zpěv, kytara
Lars A. Nedland : Klávesy
Asgeir Mickelson : Bicí
Obrázek “http://www.metal-observer.com/d1.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.
ODKAZY
Oficiální stránky - http://www.borknagar.com/
 
 

Reklama