Gorgoroth

Gorgoroth a Hellhammer

27. října 2007 v 15:09 | Metalopolis.net
Gaahl a King ov Hell si po rozchodu s kytaristou Infernusem našli nového parťáka. Na začátku příštího roku se k nim připojí sám Hellhammer.

"Gaahl and King are creating a force which will only contain members of a strong and creative energy in honor of the art that is GORGOROTH and their renewed sense of destruction and war! Hellhammer possesses these ideals and he will add another dimension to this new and different beginning.

"Please welcome Hellhammer to the battle!"

Gorgoroth končí

24. října 2007 v 12:50 | Musicserver
Gorgoroth

Fanoušky norského black metalu jistě nepotěší zpráva, že jedni z největších představitelů tohoto hudebního žánru, skupina Gorgoroth (MySpace.com), se rozhodla rozdělit se. Proti sobě tak teď budou stát zpěvák Gaahl s baskytaristou Kingem na jedné straně a kytarista Infernus na straně druhé. Právě on také seznámil veřejnost s touto novinkou.

"Už prostě nemůžeme dál společně pracovat,"
píše kytarista. "Ani se nemůžeme dohodnout na tom, která strana si ponechá jméno skupiny. Všichni chceme totiž v naší práci pokračovat. Jak to tak vidím, čekají náš ještě velké tahanice okolo autorských práv. Fanouškům se za to dopředu omlouvám," dodává.

Gorgoroth pracují na živém albu

11. října 2007 v 16:42 | Musicserver
Gorgoroth
© metalfan.nl
Norští blackmetaloví sympaťáci Gorgoroth (MySpace.com) se brzy vydají do domácích studií Grieghallen Studios, aby zde mohli doladit chystané živé album, které se bude jmenovat "Live In Grieghallen 2007".

Na pomoc si zavolali producenta Pyttena, který spolupracoval i s Eslaved a Trelldom. Datum vydání živáku se odhaduje na začátek roku 2008.

Gorgoroth se letos ukázali i u nás. České příznivce tohoto žánru potěšili vystoupením v rámci festivalu Brutal Assault, který se konal od 9. do 11. srpna v Jaroměři. Pokud máte chuť podívat se na poslední klip skupiny "Carving A Giant" (z aktuálního CD "Ad Majorem Sathanas Gloriam"), můžete tak učinit zde.

Kreslení Gorgoroth

14. září 2007 v 21:19 | Deviantart
Prohlížením DeviantArtu jsem na ně narazila a dost se mi líbily,tak proč je sem nedát ...

Diskografie Gorgoroth

12. července 2007 v 12:55
  • 2006 Ad Majorem Sathanas Gloriam
  • 2003 Twilight Of The Idols
  • 2000 Incipit Satan
  • 1998Destroyer
  • 1997 Under The Sign Of Hell
  • 1995 Antichrist
  • 1994 Pentagram

live

  • 1996 The Last Tormentor

dema

  • 1993 A Sorcery Written In Blood

Členové Gorgoroth

12. července 2007 v 12:53


Infernus

Kytara

Gaahl

Vokály

King

Basa

Gorgoroth → Infernův label

4. května 2007 v 21:28 | Spark
Kytarista norských blackmetalistů GORGOROTH Roger Tieg ( Infernus) založil vlastní hudební vydavatelství.Muzikant jej stylově nazval FORCES OF SATAN REC. a uvedl,že si přeje,aby jeho label byl zcela nezávislý.Chce se zaměřit na čistě satanistické kapely.První dvě formace, se kterými podepsal smlouvu, jsou italští BLACK FLAME a brazilští OPHIOLATRY.

Zdroj: Spark 5/07
http://www.gorgoroth.org/extras/presskit/infernus-3.jpg
 
 

Reklama