Infernal War

Infernal War - Diskografie

20. října 2007 v 18:30
promoDemo, 2000
Infernal SSEP, 2002 Obal
Hrdi A Silni / Satanic Martial TerrorSplit, 2003 I Obal
ExplosionSplit, 2004Obal
Infernal WarBest of/Compilation, 2004
Obal

TerrorfrontFull-length, 2005Obal
RedesekrationFull-length, 2007Obal

Infernal War

19. října 2007 v 20:44
Styl : Black metal
Téma textů : Smrt, Uctívání Satana, Anti-křesťanství
Původ : Polsko
Založení : 1997
Vydavatelství : Agonia Records
Stav : Aktivní
Obrázek “http://www.metal-observer.com/d1.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.
ČLENOVÉ
Herr Warcrimer - zpěv
Zyklon - kytara
Triumphator (Vaneth) - kytara
Godcrusher (Krzysztof Michalak) - baskytara
Stormblast (Pawel) - Bicí
 
 

Reklama