Ministry

Ministry

21. října 2007 v 18:47 | Metalistka
Styl : New wave (dříve), Industrial/Electronic (v 80's), Industrial Rock/Metal (nyní)
Téma textů : Láska (dříve), politika, drogy, náboženství
Původ : USA
Založení : 1981
Vydavatelství : 13th Planet
Stav : Aktivní

Obrázek “http://www.metal-observer.com/d1.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

ČLENOVÉ

Alain "Alien" Jourgensen - Zpěv
Mike Scaccia - Kytara
Eddy Garcia - Baskytara
Tommy Victor - Kytara
Sin Quirin - Kytara
John Bechdel - Klávesy
btw. Oni nemají bubeníka? Našla jsem to jen takhle bez něj...


Ministry - fotky z konceru Mera Luna (2006)

6. června 2007 v 18:10 | GOTH ZINE

MK8U6080MK8U6082

Diskografie

4. listopadu 2006 v 18:42 | Metalistka
Diskografie:
2006Rio Grande Blood
2005Rantology
2004Houses of the Molé
2004Early Trax
2004Side Trax
2003Animositisomina
2001Greatest Fits
1999Dark Side of the Spoon
1996Filth Pig
1992Psalm 69
1989The Mind Is a Terrible Thing to Taste
1988The Land of Rape and Honey
1986Twitch
1985Twelve Inch Singles
1983With Sympathy
 
 

Reklama