Mithotyn

Mithotyn - Diskografie

22. října 2007 v 17:14 | Metalistka
In the Dead of Night rehearsalDemo, 1993Obal
Behold the shields of goldDemo, 1993Obal
Meadow In SilenceDemo, 1994Obal
NidhoggDemo, 1995Obal
Promo'96Demo, 1996obal
In the Sign of the Ravens1997Obal
King of the Distant Forest1998Obal
Gathered Around the Oaken Table1999Obal

Mithotyn

22. října 2007 v 17:08 | Metalistka
Styl: Viking/Folk Metal
Téma textů: Vikingové
Původ: Švédsko
Rok založení: 1993
Vydavatelství: Invasion Records
Stav : Rozpad
Obrázek “http://www.metal-observer.com/d1.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

ČLENOVÉ

Rickard Martinsson - Zpěv, baskytara
Stefan Weinerhall- Kytara
Karl Beckmann - Kytara, klávesy
Karsten Larsson - Bicí
 
 

Reklama