Satyricon

...Satyricon...

14. června 2008 v 15:45
...SATYRICON momentálně nahrávají v L.A. novou nahrávku (vyjde 3. listopadu). Ta nebude podle Satyra jen dalším řadovým albem, ale přímo milníkem. Kromě toho se frontman SATYRICON pochlubil, že kapela natočila jednu skladbu s Daronem Malakianem (SYSTEM OF A DOWN). Na albu by se objevit neměla, pravděpodobně však získá status bonusového tracku...
Zdroj - metalopolis..
+
vyšlo ep My Skin is Cold, velice povedené ep to je :)

Satyricon...

21. května 2008 v 16:26 | ND
...Fotky Satyricon z jejich koncertu v Moskvě můžete najít tady ...

Frost v nemocnici...

30. listopadu 2007 v 18:09 | Spark
Skandinávská temnota a tuhá zima, sloužící jako zdroj inspirace mnohých blackmetalových kapel, připravily jednomu z uctívajících je muzikantů špatný vtip. Bubeník SATYRICON, pyšnící se zrovna uměleckým pseudonymem Frost, uklouzl na náledí pokrytém sněhem a zlomil si nohu. Bicman se nachází v nemocnici, kde stráví asi dva týdny a v následujících dnech podstoupí chirurgický zákrok. V důsledku nehody se SATYRICON zítra, 1. prosince, nebudou moci v Holandsku zúčastnit Arnhem Metal Meeting, jehož headlinery měli být.

Satyricon

14. září 2007 v 22:10
Opět pro Peti :-)

Kreslení Satyricon :-)

14. září 2007 v 21:24
Peti,pro tebe :-)

Scholf se Satyricon

15. srpna 2007 v 14:54 | Spark
Kytarista Scholf z holandské kapely BRUTUS se přidá ke koncertní sestavě norských SATYRICON na jejich letních festivalových vystoupeních. Scholf přes časem hrál s kapelou na třech koncertech v Mexiku.

Diskografie Satyricon

12. července 2007 v 13:00
  • 2006 Now, Diabolical
  • 2002 Ten Horns Ten Diadems
  • 2002 Volcano
  • 1999 Rebel Extravanganza
  • 1998 Intermezzo II
  • 1997 Megiddo
  • 1996 Nemesis Divina
  • 1995 The Forest Is My Throne
  • 1994 The Shadowthrone
  • 1993 Dark Medieval Times
http://www.roadrunnerrecords.com.au/artists/Satyricon/mini.jpg

Satyricon...převážně Satyr

12. července 2007 v 12:40 | Pro Lady Peti :-)

Satyricon - The Pentagram Burns

10. června 2007 v 11:29

Zase něco pro Lilith... :)

Satyricon → Shání doprovodného kytaristu

4. května 2007 v 21:33 | Spark
Norská blackmetalová kapela SATYRICON oznámila v polovině bžezna na svých internetových stránkách, že shání nového doprovodného kytaristu. Muzikanti přizvali hráče z celého světa. Netrvají na tom, aby se jejich nový spoluhráč nutně přestěhoval do Osla, ale požadují, aby byl na zkouškách pokaždé, kdy ho zavolají.

Zdroj: Spark 5/07



Satyricon - K.I.N.G

27. března 2007 v 20:35

Satyricon - Fuel For Hatred

27. března 2007 v 15:06 | Metalistka

Bands

28. srpna 2006 v 18:40 | Metalistka
Stálí členové
Satyr
Pravé jméno: Sigurd Wongraven
Pozice: Vocals
Frost
Pravé jméno: Kjetil Vidar Haraldstad
Pozice: Drums
Ostatní členové
Jméno: Arnt Grønbech
Pozice: Rhytm Guitar
Jméno: Lars K. Norberg
Pozice: Bass
Jméno: Steinar Gundersen
Pozice: Lead Guitar
Jméno: Jonna Nikula
Pozice: Keyboards

Fotky Satyricon

28. srpna 2006 v 18:39 | Metalistka
 
 

Reklama