Soulgrind

Soulgrind - Diskografie

26. října 2007 v 13:42 | Metalistka
La Matanza, El Himno Pagano1993Obal
Santa SangreSingle, 1993Obal
Black OrchidEP, 1994Obal
Ladit A.D. 1999: Bihttpotb1995Obal
Helkavirsi�, Promo 1997Demo, 1997/
Whitsongs1997Obal
Kalma1999Obal
Elixir Mystica2001Obal
Into The Dark Vales Of Death2002Obal
The Origins of the Paganblood2005Obal
Pakana2007Obal

Soulgrind

26. října 2007 v 13:31 | Metalistka
Styl: Gothic/Black Metal
Téma textů: Pohanství
Původ: Finsko
Založení: 1992
Vydavatelsví: Holy Records
Stav: Aktivní

Obrázek “http://www.metal-observer.com/d1.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

ČLENOVÉ
Azhemin - Zpěv, synth
Whisper Lilith - Zpěv
Lord Heikkinen - Kytara
Tony Bite - Kytara
Tapio Wilska - Baskytara
Agathon the Beast - Bicí


 
 

Reklama